Screenshot 10 facebook  insta  youtube 

CURS RECEPŢIONER MEDICAL

CURS Recepționer Medical

Curs Calificare - C.O.R. 334403

Studii necesare: Minim 12 clase finalizate

Obiective:

Recepţionerul medical coordonează fluxul de informaţii transmise pacienţilor şi/sau familiilor acestora, în vederea accesării serviciilor medicale (internare/externare, consultaţii ambulatorii, alte servicii medicale). Asistă personalul medical în probleme de comunicare internă şi externă, în relaţia cu pacienţii, conform regulamentelor, procedurilor interne şi reglementărilor legale. Procesează şi organizează diverse documente de evidenţă a pacienţilor.

  Pachetul de curs
Punem la dispoziție toate produsele necesare desfășurării cursului.

Mă înscriu
COMPETENŢE DOBÂNDITE

Competențele profesionale obținute și care se înscriu pe suplimentul descriptiv ce însotește certificatul de absolvire:

să folosească aplicații și software dedicate programării pacienților, noțiuni de bază Microsoft Office, gestionare și utilizare e-mail și sisteme de evidență și arhivare electronică

să cunoască și să aplice prevederilor legislative privind prelucrarea datelor cu caracter personal, serviciile medicale, categoriile de asigurați, drepturile și obligațiile pacienților, precum și a protocoalelor și procedurilor furnizorului de servicii medicale.

să coordoneze fluxul de informații trasmis pacienților sau familiilor acestora, utilizând limbaj de specialitate în vederea accesării unor servicii medicale de calitate.

să asiste personalul medical în probleme de comunicare internă și externă în relația cu pacienții, conform regulamentelor, procedurilor interne și reglementărilor legale.

să proceseze și să organizeze diverse formulare și documente de evidență a pacienților.

să-și adapteze limbajul și comportamentul la tipurile de pacienți și la situațiile particulare care pot aparea

ECHIPA

© 2024 Toate drepturile rezervate ASOCIAŢIA CENTRUL EDUCAŢIONAL DE FORMARE CONTINUĂ ATP-2013